Det ligger mange uttalelser om denne boka. Det virket nok bare som de andre ble borte, siden du svarte på R-Ms anmeldelse, mens de andre var selvstendige innlegg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Vet ikke helt hva du mener. Det jeg mente å si var de 3 andre som svarte R-Ms anmeldelse er blitt borte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OK, jeg tenkte kanskje at du tolket det som sto nedover på siden som eldre svar på R-Ms innlegg, mens de i virkeligheten var selvstendige tråder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå gikk jeg igjennom de andre selvstendige trådene, de var ikke der. Kanskje jeg ikke formulerte meg bra nok. Det er svarene på R-Ms anmeldelse som er borte (så at tråden var 1 år gammel). Prøver å følge reglene bare.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om en person stryker seg fra bokelskere, blir ikke innlegg borte da tro? Ikke at jeg vet, men kanskje det har skjedd...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter hva jeg forstår så de personene fremdelse medlemmer her inne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, da holder ikke mine antagelser...det må være en annen forklaring da...(det går vel an å slette sine innlegg her...)På et annet forum jeg er, kan man ikke redigere eller slette innlegget sitt etter to timer, dette for at ikke en "tråd" skal se meningsløs ut fordi noe er slettet...(På FB kan man heller ikke slette en post /kommentar man har skrevet, hvis noen andre har rukket å kommentere på din)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du formulerte deg vel greit nok. Jeg tenkte kanskje at du hadde sett litt feil, men det var øyensynlig ikke tilfelle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MargretheTarjeiHarald KkriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundKirsten LundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeVegard BorgenKjell F TislevollRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikteEvaVegardBeate KristinHarald AndersenBeathe Solberg