Jeg holder på og leser Tapte Døtre og la inn et innlegg på Rose-Maries anmeldelse. Jeg så at der var 3 andre eldre innlegg fra før. Da jeg lagret mitt, forsvant de andre innleggene. Hva har jeg gjort galt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Prøvd å legge inn 'Gjenfunne døtre'?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvilken bok er det? Er Xinran forfatteren?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

eh, en tenkte seg vel en mulig system-bug som ville få titler som 'tapte horisonter' til å forsvinne, samt andre titler som uttrykker tap og berøvelse. En småvittig systemdefekt -
vet en vel helt med feilfunksjoner?

Så kunne en da prøve med en 'cookie-ofring' av en titel som uttrykker gjenfinning og erstatning, og se om det tapte lot seg lokke på plass igjen.
Databaser kan være litt sci-fi av seg sånn?

Ideen fritt etter en steingammel teknisk-praktisk spøk fra programmeringskunstens vugge, MIT:
Vittig sjel laget et lureprogram som iblant prøvde å få tak i terminalen (skjermen) din - for så å skrive COOKIE: og holde den låst til du lydig hadde tastet inn c o o k i e
(return). - systemet hadde altså sitt lille 'kaketroll'.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og litt på etterslep oppdager jeg hvor alvorlig tema Xinran tar opp med den boken - skulle gjerne heller ha valgt en helt annen titel å tøyse litt med, samt skrevet alt det riktige om 'Tapte døtre' - det har da også flere alt gjort, som her.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du bør undersøke først før gir deg i kast med å spøke i slike settinger. Jeg kan være med på en spøk. Humor er god å ha til sine tider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kan ikke skjønne at du har gjort noe galt? Merkelig. Det KAN jo ha skjedd at de tre andre har vært inne og slettet sine innlegg akkurat i samme øyeblikk som du postet ditt, men det låter veldig usannsynlig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes også det er usannsynlig. Derfor ville jeg si fra med en gang. Det hadde vært fint om historikken til R-Ms anmeldelse var korrekt. Får se i morgen om de dukker da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ligger mange uttalelser om denne boka. Det virket nok bare som de andre ble borte, siden du svarte på R-Ms anmeldelse, mens de andre var selvstendige innlegg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet ikke helt hva du mener. Det jeg mente å si var de 3 andre som svarte R-Ms anmeldelse er blitt borte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OK, jeg tenkte kanskje at du tolket det som sto nedover på siden som eldre svar på R-Ms innlegg, mens de i virkeligheten var selvstendige tråder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå gikk jeg igjennom de andre selvstendige trådene, de var ikke der. Kanskje jeg ikke formulerte meg bra nok. Det er svarene på R-Ms anmeldelse som er borte (så at tråden var 1 år gammel). Prøver å følge reglene bare.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om en person stryker seg fra bokelskere, blir ikke innlegg borte da tro? Ikke at jeg vet, men kanskje det har skjedd...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter hva jeg forstår så de personene fremdelse medlemmer her inne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, da holder ikke mine antagelser...det må være en annen forklaring da...(det går vel an å slette sine innlegg her...)På et annet forum jeg er, kan man ikke redigere eller slette innlegget sitt etter to timer, dette for at ikke en "tråd" skal se meningsløs ut fordi noe er slettet...(På FB kan man heller ikke slette en post /kommentar man har skrevet, hvis noen andre har rukket å kommentere på din)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du formulerte deg vel greit nok. Jeg tenkte kanskje at du hadde sett litt feil, men det var øyensynlig ikke tilfelle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne Jensen