Med fare for å falle tilbake på god, gammeldags hersketeknikk... Hør hva du selv sier, da!

"Noen av de morsomste og mest interessante trådene her inne synes jeg er de som utvider utgangstemaet."

Hva har vår diskusjon her inne nå i det hele tatt bidratt til av "utvidelse"?

Vi har tatt en tråd som var ment som en "se, dette var vel morsomt" og vridd den til en diskusjon om "hva godtar vi egentlig på bokelskere.no". Det er ikke en utvidelse, det er et OVERTRAMP.

Og hvis du leser Kirstens seneste innlegg i denne tråden, så har hun til de grader lært hva man ikke skal gjøre på bokelskere.no. Og det til tross for at hun IKKE HAR GJORT NOE GALT HER I DET HELE TATT!

Heia oss!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Bare hersk i vei! Jeg har, såvidt jeg kan se, ikke påstått at DENNE diskusjonen er av de morsomste og mest interessante her inne. Om du har oppfattet det slik, har jeg naturligvis uttrykt meg klønete.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Cathrine PedersenKristinBeathe SolbergVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborg