Det må vel bety at verken du eller jeg mener denne tråden er helt bak mål?

Vel...

Jeg tar gjerne en diskusjon om hva bokelskere.no skal inneholde (men for dem som leser mange diskusjoner her inne føles det vel som jeg stadig gjentar meg selv, jeg har på en måte landet på "la oss se hva som skjer om vi ikke sensurerer for mye her inne", kombinert med Kardemommeloven).

Her følte jeg at de to første svarene ble feil, hvor man kritiserte INNLEGGET ("vi vil ikke ha sånne innlegg") isteden for INNHOLDET ("Dette var ikke så morsomt"). Noe som altså brøt begge mine prinsipper på en gang. ("sensur" og "ikke snilt").

Noe jeg altså markerte ved å flytte hele tyngdepunktet i diskusjonen enda lenger vekk fra trådstarters intensjon... Og det liker jeg egentlig heller ikke. Selv om jeg føler at intensjonen min var god, så er uansett resultatet at jeg har bidratt til å "ødelegge" en tråd.

Vi kunne absolutt hatt den diskusjonen, men vi burde nok ha laget en annen tråd (les "funnet en som allerede var startet, og lagt innleggene som en forlengelse av denne".)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Siden du åpenbart ikke føler deg bekvem når du "ødelegger" tråder, fornemmer jeg tross alt et snev av regelrytteri hos deg også: Digresjoner frabes om mulig! Der er vi ikke helt på linje. Noen av de morsomste og mest interessante trådene her inne synes jeg er de som utvider utgangstemaet.

Fortsett å følge Kardemommeloven,du. Hvis du helst vil være Bastian, kan jeg være tante Sofie. (Se, der fikk jeg vridd hele greia over i det litterære, etter en smule tilrettelegging fra deg). Takk for ordskiftet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Med fare for å falle tilbake på god, gammeldags hersketeknikk... Hør hva du selv sier, da!

"Noen av de morsomste og mest interessante trådene her inne synes jeg er de som utvider utgangstemaet."

Hva har vår diskusjon her inne nå i det hele tatt bidratt til av "utvidelse"?

Vi har tatt en tråd som var ment som en "se, dette var vel morsomt" og vridd den til en diskusjon om "hva godtar vi egentlig på bokelskere.no". Det er ikke en utvidelse, det er et OVERTRAMP.

Og hvis du leser Kirstens seneste innlegg i denne tråden, så har hun til de grader lært hva man ikke skal gjøre på bokelskere.no. Og det til tross for at hun IKKE HAR GJORT NOE GALT HER I DET HELE TATT!

Heia oss!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare hersk i vei! Jeg har, såvidt jeg kan se, ikke påstått at DENNE diskusjonen er av de morsomste og mest interessante her inne. Om du har oppfattet det slik, har jeg naturligvis uttrykt meg klønete.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Cathrine PedersenKristinBeathe SolbergVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborg