"Vindens skygge" av Zafon. Altfor høye forventninger, samt at jeg fikk samme følelse som når jeg leste "Alkymisten" av Coelho; dette er for tydelig. "Halvbroren" av Lars Saabye Christensen, som er en av mine favorittskrivere, men denne tok aldri av for meg. Skal gi den en sjanse til ved en senere anledning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Faucaults pendel av Umberto Eco. "Alle" sier den er bra bare man kommer seg gjennom starten. Det har jeg av en eller annen grunn ikke gjort. Likte Rosens navn svært godt, men har ennå ikke kommet gjennom Faucaults pendel . Etter noen forsøk. Har ikke gitt helt opp ennå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte de ca 300 midterste sidene av Foucaults pendel. Første og siste tredjedel syne jeg bare var traurig. Et under at jeg klarte å lese den ferdig, egentlig, så jeg forstår godt problemet ditt.

Mine verste er Kafkas Prosessen, som jeg har lest første halvpart av flere ganger og aldri kommet meg helt gjennom. Jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg har hatt den på pensum til i hvert fall to eksamener også...

Nummer to på lista er en biografi om Sylvia Beach, damen som drev Shakespeare & Co i Paris og som sannsynligvis er hovedansvarlig for at Ulysses noensinne ble publisert (og ferdigskrevet). Den har jeg også lest ca. halvparten av to ganger. Jeg har ikke gitt den opp, heller, jeg har bare ikke kommet meg gjennom av en eller annen grunn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, Prosessen er ikke lett. Har lest den helt frivillig, men kommer ikke gjennom den. men men, noen bøker skal stå å vente! Har ingen planer om å gi opp.

Slet lenge med Sofies Verden, og i høst kom jeg endelig gjennom den.

Har også begynt på Maya av Jostein Gaarder utallige ganger, noen som har lest den? Er det verdt det? Nå gir jeg snart opp...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkKirsten LundHarald KRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo LarsenNinaGunillaTore OlsenReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild S