Skal du bare ha én flora, er det denne du skal ha! ("Gyldendals nordiske feltflora" til en rimeligere penge er en mindre omfattende versjon av denne, og er også et ypperlig valg).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kommer til å sette denne på min ønskeliste. Har vært på jakt etter en bok om flora, for der er en del på markedet. Kjøpte en flora bok på salg i sin tid og trodde jeg hadde gjort et godt kjøp inntil jeg kom hjem og så at den var dansk - dansk flora. Men ingenting er forgjeves har lært meg en del danske ord fra denne lille og tettpakkede bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Den er riktignok litt litt tung å dra ut i naturen med, men da går det jo heller an å ta med seg en del av planten, eller ta et bilde av den og lete den frem når en er vel hjemme igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitMathiasKirsten LundLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenTheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlaging