Herre min hatt og frakk, - der var vi i gang igjen! Tenk - Mattis Hætta! Dokker høre no vel sjøl kor tullat dokker e. En joikende Pinocchio? Ingenlunde. Derimot kan han muligens være storebroren til Titten Tei - jeg ser mer enn et snev av likhet mellom dem. Come on!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Om jeg ikke husker feil, så var det i alle fall en hel del jodling i Pinocchio-filmen til Disney (den sekvensen der han og andre dukker danser folkedans og synger attåt - den med klimakset "There are no strings on me!", vet dere). Så at joiking skulle være så utenkelig, kan jeg ærlig talt ikke forstå. Men Titten Tei-parallellen kan jeg medgi kan ha enda mer for seg. Men ærlig talt og velbekomme, Tornerose, jeg mener come on SELV, asså! HVEM MENTE DU DA, DA? (Makan til damemenneske, hun er så hemmelighetsfull at det skulle ikke forundre meg om hun for lengst er Prinsesse Ragnhilder av tredje grad - MINST.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå husker jeg knapt hva den unge mannen heter en gang, men han hadde med seg en del sprekinger som bedrev mye hopp og sprett og tjo og hei omkring på scenen. Jeg har en følelse av at han var på en slags hjemmebane da han gikk til topps i denne kulturmønstringen, og folk på Gardermoen hoiet og hvinte da han vendte hjem. Som du skjønner, er jeg altså ingen MGP-ekspert, og neppe kvalifisert til å få innpass i Ragnhild-skapet ved hjelp av sånne grep.

RYBAK! Eureka! Den satt, tenker jeg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja - men det var jo det jeg SA, jo. Veslefrikk. Med fela. A.k.a. (= also known as) A. Rybak. (Husket ikke navnet på ham i sted, jeg heller. Men Solveig forstod meg så, gjorde du ikke det da, Solveig? Eller trodde du jeg hadde gått meg bort i Asbjørnsen og Moes samlede? Nei, si du ikke gjorde det da - det hadde vært så godt å gå og legge meg med vissheten om at i det minste én bokelsker morset med samme kodenøkkel som meg...)

Marit: er redd jeg må gi deg medhold. Du må lese deg opp på MGP fort som svint - du aner ikke når du kan få bruk for de kunnskapene, skjønner du. (Hvis du lurer: jeg aner det ikke, jeg heller. Men best å være forberedt.)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg forsto deg, slapp av, du kan gå og legge deg og til og med sove godt. Hvem andre skulle Veslefrikk med fela være liksom? Ikke Bobbysocks i alle fall. Hadde ingen mistanker om at du hadde gått deg vill i Asbjørnsen og Moe, men når det gjelder Veslefrikk med fela så ligner han litt på en Ivo Caprino-dukke, så det er jo mulig å la seg forvirre, tross alt. Hadde tilgitt deg jeg altså, om jeg trodde du var helt ute og kjøre.

Kunnskaper om MGP trenger man fordi man aldri vet hvor Ragnhilderne dukker opp. Sist var de i Tyskland og spolerte Norges vinnersjanser, om hvem vet, om vi hadde visst om deres planer på forhånd og hatt nok kunnskaper om MGP kunne vi kanskje vunnet hele greia. Så det så...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

G LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømgretemorMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche Vargas