her datt jeg av lasset!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Kan noen av oss gi deg en hånd og hjelpe deg opp igjen, tror du? Forutsatt at du vil opp igjen, naturligvis. Hvilket lass var det du datt av? Det har vært så travelt her i denne tråden, så jeg for min del har forlengst mistet oversikten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er det jeg ikke vet helt sikkert. Kan ha noe med Don..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Stille flyter Don", kanskje? Da tror jeg det er Marit Håverstad du bør snakke med. For tiden driver hun og tier på harde livet om hvem hun sammenlignet med Pinocchio - vi snakker norsk Melodi Grand Prix-historie her - hun er ikke bare stille, hun er dørgende taus når det gjelder denne vitale opplysningen. Spør meg ikke hvorfor. Alt jeg kan si er at jeg begynner å mistenke at vi har en under-cover Prinsesse Ragnhilder i vår midte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

G LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømgretemorMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche Vargas