har du flere av samme bok?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Skal se til uka, har ikke sett i krimhylla eller blant de innbundne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har kommet til det at jeg låner heller boken på Biblioteket. Takker for din innsatsvilje til å finne boken vi alle ble så opphengte i. Jobber du forresten i en antikvar butikk? Er på jakt etter "Følelser" av Frode Nyeng!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan se ut som de har denne boken (Frode Nyeng) her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk. Problemet mitt er at jeg er ikke medlem av payrol. Har du noen kjennskap til det? Må medgi at jeg er litt kanskje "konservativ" til å bruke kort til å betale på nettet. Har den inne på min ønskeliste i antikvariat.net

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ingen erfaring med payrol, men å bruke kortet mitt på nettet har jeg gjort ofte. Tenker ikke over lenger at det kan være noen risiko, men jeg er selvfølgelig ikke helt ukritisk.

Tror ikke du trenger å bekymre deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, det er vanlig bruktbokhandel. Vi sier nei til det meste eldre med unntakk av western og bøker vi vet det er etterspørsel etter pga plassmangel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddi