Bokhøsten har startet - og som bokhandler kan jeg glede meg over alle bøkene som dumper ned i posthylla hver uke. Herlig! Det kribler i både fingre og øyne, og er altfor mye spennende til at jeg klarer å lese ferdig en bok før jeg starter på den neste. I dag er det Haren med øyne av rav som gjelder. I tillegg holder jeg på med Kjærstads Normans område (liker den!), Erlend Loes Fvonk, Papirpiken av Musso og 1Q84. Masse god lesning i høst! Hva gleder du deg til?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 23 svar.

Det er muligens å banne i kjerka, men jeg gleder meg faktisk til Knausgårds sjette i Min kamp serien.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det gjør jeg også! Håper det ikke blir noen etterfølger av denne, skal bli litt godt å bli ferdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er da ikke å banne i kirka!!!! Vi er mange som gleder oss til Min kamp 6!

Jeg gleder meg for øvrig til fortsettelsen av Amitav Gosh´ Ibis-triologi (men aner ikke om bok nr. 2 kommer nå i høst), Gaute Heivolds nyeste bok og mye mye mer!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg banner i kjerka sammen med deg :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det samme her

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Manuset er levert, så nå blir det ikke flere utsettelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da er det bare å glede seg

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I morgen stiller han på bokprogrammet :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser på Bokprogrammets hjemmeside at det er først neste tirsdag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste i lokalavisa i dag at Kurt Aust kommer med ny bok om radarparet Thomas av Boueberge og Peter Hortten. Dette er den femte boken om dem. De forrige fire, som kom i årene 1999 – 2004, er alle blant mine favorittbøker, og har hovedskylden for at historisk krim er min absolutte favorittsjanger.

Forfatteren ga uttrykk for at gjensynet med disse figurene var så hjertelig for hans egen del, at det er sannsynlig at det kommer flere bøker med dem. Så da har jeg allerede svart på hva jeg gleder meg til i de neste bokhøstene også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg DØR etter å lese den nyeste Eragon-boken. 8. november kommer den! woot

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Endelig! Gleder meg!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg heng så langt bak med alt eg skal lese at eg aldri har hatt for vane å sjå noko særleg på kva som er nytt. Det som vert populært får eg alltids høyre om uansett. Til dømes kjem det stadig nye bøker frå forfattarar eg likar, men når eg ikkje har lese alle bøkene deira ser eg det berre som enda ei bok dei har skrive som eg ikkje har lese enno. Om eg ikkje har lese tre eller fire bøker av nokon, kva for rolle spiller det kva for ein av dei som vart utgjeve i 2011?

Eg har forstått at ein (eller eg) aldri kan vinne kampen for å komme á jour med litteraturen. Merkeleg nok gjer det meg sjelero.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg gleder meg til Levi Henriksens "Dagen skal komme som en blå vind." Den fikk sånn passe kritikk, men det bryr ikke jeg meg om. Fra jeg leste de første novellene hans så har jeg vært blodfan...Kul musikk lager han og!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg gleder meg også til å lese Levi Henriksen sin siste :) Men det blir en liten ventetid først, det var flere enn meg som ønsket å lese bibliotekets eksemplar :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jepp, men siden jeg jobber i biblioteket syns jeg det blir litt feil i forhold til de andre lånerne jeg har foran meg i køen som ikke vet om denne muligheten :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser fram å få kjøpt den siste av biografien om Bjørnstjerne Bjørnson av Edvard Hoem + Norsk historie V (nå oversatt fra Latin til norsk i 2011, fra 1700-tallet) av Tormod Torfæus

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Norske hemmeligheter", http://bokelskere.no/bok/norske-hemmeligheter/314139/ DEN har jeg ventet på lenge :D Hurra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Vinterstengt" av Jørn Lier Horst virker lovende. Der oser jo også navnet av høst og sur nordavind.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest den siste i Einar O. Risas Kanne og Søn kvartett, ellers har jeg ikke sett mange MÅ ha bøker denne bokhøsten. Så de flunkende nye bøkene kan vente. Høsten er satt av til masse godt stoff i bokhylla og en haug 10 kroners bøker fra loppemarked. Fy søren så mange gode bøker bokklubben har gitt ut i tidligere år som nå går for nesten ingenting i bruktmarkedet:)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Åja, Kanne si siste skal jeg også få med meg. Har fått et gavekort og det har jeg tenkt å bruke på hele kvartetten:-). Men gavekortet er på en bokhandelkjede vi ikke har her inne, så jeg får vente til jeg tar meg en tur til nabokommunen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikte