egentlig en vakker,og spenennde bok. men fikk bare terningkast 4, fordi jeg ikke skjønte slutten. kan noen opplyse meg? (uten å røpe noe for dem som ikke har lest den, send en privat melding,lest slutten flere ganger nå, uten å bli klokere)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Merkelig slutt. Har også lest slutten flere ganger uten å bli noe klokere. Noen som har fasiten eller må vi bare lage vår egen tolkning? Litt frustrerende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

har ingen fasit, ble frustrert selv..men regner med at det ligger an til en bok nr 3 ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alle hennes bøker får høye terningkast av meg. De er spennende og mystiske. En skal ikke forstå alt som skjer.racobo

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja... Boka fikk en 5-er hos meg, og jeg vil gjerne anbefale den. Jeg leste med veldig STOOOR iver.
Vi får en fortelling, der enkelte kapitler dreier seg om Jamilet. Det blir en direkte fortsettelse fra historien i Senior Peregrino.
Så får vi Rosa sin egen skildring, den starter da Rosa var barn.
Boka veksler jamt mellom disse to fortellerstemmene.
Boka fengslet veldig, jeg likte den veldig godt men jeg har litt blandede følelser, likevel.
For det første opplevde jeg tidvis å bli veldig irritert på språkbruken. Enkelte steder ble det veldig platt og enkelt.
Så er det dette med åndelige/overnaturlige skildringer. Jeg er lite opptatt av dette, så det ble litt vanskelig å henge med i svingene. Slutten var jo veldig merkelig, og det ligger vel muligheter for tolking der. Og mulighet for oppfølging....? Det er kanskje måte på å skvise en sitron, kansje?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at boka er spennende og mystisk. Jeg likte godt at slutten var litt forvirrende. Desverre var språket veldig enkelt og til tider svulstig, og det ødela mye av den gode leseopplevelsen for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lese godt over halvparten, og må slite meg til å fortsette! Boka er tidvis svært! enkel i språket, og deler av innhaldet er lite truverdig! Kjedar meg rett og slett!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ble faktisk fenga av historia, selv om dette egentlig er langt fra min favoritt-stil. Jeg synes likevel den hadde nerve.
Jeg er enig i kritikk av språket. Det var tidvis platt og kjedelig. Og endel av historien var jo noe smårar, som du sier. Jeg er helt enig i at slutten var uforståelig. Det ligger an til en oppfølger, men hvor lurt er det å tvære mere på dette? Det blir vel som det ofte blir med oppfølgere til filmer, det blir gjerne dårligere etterhvert...

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

likte historien(e), men ble tussete av slutten. nettop det mystiske som gjør at jeg ble "smårar". sitter her med følelsen " har jenta våknet etter en brann og drømt det hele??" og nå MÅ jeg jo lese en eventuell oppfølger :-9

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønner veldig godt hva du sier... Slutten var rar.
Se forøvrig mitt svar nettop til Hilda her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det skal visst komme en bok nummer tre i denne serien :) Håper den kan avsluttes på en god måte..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

spoler alert! det visste jeg ikke, takk for svar. Sitter igjen med fler spørsmål nå, enn før jeg leste boken . Håper også man får svar i den neste boken. slutten på denne var som om alt var noe Jamilet hadde fantasert om

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

MalinLisbeth Marie UvaagReadninggirl20Lars MæhlumNorahBirkaBenediktePirelliBoktimmyMaren Hjelle AuneTrygve JakobsenBjørn SturødPia Lise SelnesIdaEmilieskJulie StensethAtmanBeritBStineGunn DuaasKirsti Vettran NederhoelTonje-Elisabeth StørkersenLeseaaseLisbeth Kingsrud KvistenElena Megrethe OlsenTrine Lise NormannVibekeVannflaskeTorill Elisabeth RevheimgretemorRufsetufsaBeate KristinHarald KLilleviTone HMarianne MSiw ThorbjørnsenErikSolSynnøve H Hoel