Hysj... Vet du ikke: the first rule of Fight Club is you don't talk about Fight Club.. Sånn er det med Prinsesse Ragnhild også ;)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nå har jeg forsøkt i to dager - men etter at du sa det der, klarer jeg bare ikke å la være å snakke om Fight Club. Det ble brått så ulidelig fristende! Dårlig gjort av deg, AnjaE - er det noe jeg aldri har snakket om tidligere, såvidt jeg kan huske, er det Fight Club. Sånn som med den der: "Tenk på hva som helst bare ikke på en elefant i joggedress." Du klarer ikke å unngå å tenke på kjempedyret i full treningsmundur, gjør du vel?

Det er sikkert derfor Solveig og jeg har vært nærmest besatt av tanken på prinsesse Ragnhilding siden du fortalte om det, også. Hvilket minner meg på... hvordan er det, kribler det i drag-foten din for tiden? Solveig er inne på det: dere er ikke skapt for et liv i skapet dere, vet du. Det er scenegulvet som er den rette arena for dere. Litt Prins Ragnhilding sånn for avvekslingens skyld - kunne det være noe? Jeg mistenker nemlig at Strindin, Solveig og jeg kunne trenge noen litt mer scenevante å trekke veksler på, til vi blir varme i trøya... og noe show-biz-faglig må dere vel ha snappet opp da dere var og styret i München under Grand Prix?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men om dere vil være så hemmelige burde dere vurdere antrekk som ikke er så smakløse at de river folk i øynene:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

G LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømgretemorMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche Vargas