Jeg har en oppklaring: Bendik Rugaas-skapet eksisterer under mottoet "alle skal med", det betyr at ønskes inntreden er man inne. Det vil si noen krav er det, men ikke noen bokelskere ikke oppfyller! Så; velkommen! Skapet ble opprettet til ære for Bendik, fordi han er bøkenes egen statsråd og mannen som ga oss et hus både til å ha bøker og skap i.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg gir meg ende over! Så Solveig og jeg har vært inne hele tiden, altså? Uten å merke noesomhelst til det? Underlig - jeg hadde trodd at tilværelsen skulle bli .... ja, i hvert fall anderledes, om du skjønner. Har for eksempel ikke truffet på en eneste chesterfield i det siste - med mindre de da opptrer i forkledning? Åååååå - chesterfield'ene stiller i drag, så klart: de har slip-covers hele gjengen! Soleklart - det var derfor du ivret sånn for dragshow i Bendik-skapet. Der inne driver selv møblementet og cross-dresser. Solveig kommer til å bli lettet, om hun da ikke allerede har lest dette. Hørte du Solveig? Noen vil ha oss med i det gode selskap, likevel - skap nok i massevis dét, synes du ikke? Takk Strindin: du ANER ikke hvor konge jeg føler meg akkurat nå!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for saklig informasjon. Alt ble klart og betydelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømgretemorMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgesiljehusmorLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli Hagelund