og der var det vanvittig mangen kjempe fine helt nye bøker, såg iallefall helt ubrukte ut. mangen av de bøkene som har vert på ønskelista leeeenge:) trioligien til staalesen, siste boken i vampyr serien og øya:) kjøpte alle sammen til 10 prosent av butikk pris:) hadde aldri kunnet kjøpt dem nå visst ikke det var for geniale fretex:)er overlykkelig:) bok kupp:) trur den fretex butikken skal være fast stoppested:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Tips: Prøv NMS's sine gjenbruksbutikker - som regel evigvarende posesalg til kr 50,- og mange gode kjøp der...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Snille hanshelmut - hva er NMS forkortelse for??

Jeg kunne sagt noe mer om bruk av forkortelser i vår tid, hva det er uttrykk for og fører til, men... bare gi meg svaret du :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig snill, altså...

;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det Norske Misjonsselskap - finnes på nettet med oversikt over alle butikkene i Norge, vel verd et besøk (mye krimskrams og andre spennende ting)!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men de har ikke like godt og stort utvalg som Freetex.Men man kan finne gode bøker der også:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er kanskje ikke stuerent å spørre, men er det noen spesiell grunn til at du aldri bruker en eneste stor forbokstav?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

en hand på tastaturet min venn. da er det mye lettere å skrive uten en stor forbokstav.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men hvordan GIR man bøker til Fretex? I Oslo? De har jo bokser for tøy, men....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du tar dem bare med i butikken. De har en svær boks innenfor døren der du kan legge det du vil donere:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmmm....eneste Frelsesarme-butikken jeg vet om er Sally Ann på Majorstua, men de har jo ikke bruktting. Men stort sett gir jeg ikke bort bøker - og hvis jeg gjør kan jeg bruke den lokale loppisen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres bra ut, men hvor ligger den sjappa ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så heldig du var! Nå ble jeg inspirert til å ta meg en tur innom Fretex selv i nærmeste framtid. Ikke at jeg trenger flere bøker, men.... ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så flott at du fant dine ønskebøker! Utrolig mange gode bok-kupp man kan gjøre på Fretex og andre bruktbutikker. Jeg har nesten sluttet å kjøpe nye bøker etter at jeg oppdaget dette. Det som er litt skummelt, er at det er så billig at jeg kjøper så altfor mange bøker, så nå har jeg hauger med uleste bøker på vent. Ingen fare for at jeg skal mangle lesestoff framover, iallefall ;o)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

lagunen, bergen:) helt fantastisk, vet nesten ikke om eg burde dele, vil ha denne skattekista for meg selv:) hihi:) neida bare tuller:) det er virkelig en flott fretex butikk der altså:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg handler ofte på Fretex i Åsane, og den har også godt utvalg. Finner mange skatter både på norsk og på engelsk. Det fine er at man kan finne bøker som ikke selges i vanlige bokbutikker lenger, fordi det er for gammelt. Og prisen er ikke akkurat noe å klage på heller...

Dessuten gir jeg ofte bøker til Fretex. Alle bøker jeg gir terningkast 4 og nedover gir jeg videre til Fretex, for de kommer jeg ikke til å lese om igjen. Bøkene mine ser ganske fine ut når jeg har lest dem en gang, så jeg tror de kan bli perler for noen andre enn meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fretex i sentrum av Bergen er ikke så dum den heller. Kom hjem med to bøker sist jeg var der, og en mengde bøker jeg nesten kjøpte.. :) Går nok innom igjen snart ja!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar h