Vi venter i spenning for å høre om det er rette boken :) Det var ikke en lett bok å finne, har gjort litt småsøking her og der, men ingenting som minner meg om den du mener. På lokalbiblioteket her hadde de andre bøker av Evelyn Anthony, men selvfølgelig ikke Sannhetens time (The Return)...

Kunne tenkt meg å lese boken du etterlyser, den høres spennende ut. Har en ting for historier fra andre verdenskrig. Er nettopp ferdig med "Saras nøkkel" av Tatiana de Rosnay, en gripende historie :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Så hygggelig at dere følger med :-) Akkurat nå er jeg syk, så jeg kommer meg ikke til biblioteket, men jeg skal huske å skrive her når jeg har funnet det ut!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har også vært borte i denne boken en gang i tiden, men bøkene i fra Hjemmets bokklubb har jeg ikke lenger.

Men er det Evelyn Anthony, så har jeg funnet en liste over 47 av bøkene hennes med korte beskrivelser, riktignok på engelsk. Du finner den her.

Hvis jeg ikke får linken til å fungere, så er adressen: www.fictiondb.com/author/evelyn-anthony~194.htm

og God Bedring!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den har jeg lest. Synes den var god. Var iallefall med på lesereisen! WWII i Frankrike har jeg ikke lest så mye om før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddi