Det årnær sæ - eller er det bare i Fredrikstad, det? For atte vi skal jo i Palmehaven, ikke sant (joda, for Ellen Martol viste oss lyset i sted, klart det er det eneste riktige valg av åsted/skueplass/arena for en 30-talls-happening...) Og bananer vokser på... - ja, nettopp, bananpalmer. Og kan vi utfolde oss blant palmene i Palmehaven (har foreløpig aldri vært der, så hvem vet om det ikke er bananpalmer de har der?), så kan vi vel saktens si at Josephine Baker-faktoren er på plass. Og da er sitrontrær etc. etc. nærmest en nødvendighet i scenebildet. Logisk, min kjære Watson. (Fortsatt innenfor 30-talls-temaet der, merk det.)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nå følger jeg deg igjen. Jeg tenkte vi skulle kle på oss frukten, og det passer liksom ikke inn i et drag-king-show, synes jeg. Palmehaven er et perfekt sted for et 30-talls-show. Det er jo mulig de har bananpalmer der, men jeg har heller aldri vært der, så jeg vet ikke... Er uansett veldig takknemlig for at Ellen Martol viste oss lyset. Hvordan skulle vi klart oss uten henne? Så, med palmer har vi i alle fall banan-faktoren på plass, og da får vi bare håpe at publikum kan assosiere videre til sitrusfrukter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

G LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømgretemorMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche Vargas