Du må ikke glemme at noen søk på sko og sjokolade også kan gi resultater:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Her har vi det igjen - et rent uskyldig spørsmål havner fullstendig på viddene! Herlig! Jeg har i hvert fall falt fullstendig av lasset :-)
Hadde et seriøst innlegg tidligere i kveld, hvis noen av dere fortsatt er der :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har holdt på å gi stjerner til de seriøse innleggene nå, for å kjøpe meg litt god samvittighet, kan ikke huske å ha sett ditt, skal lete.

Ellers er jeg dronningen av avsporinger, og risken er ekstra høy om annelingua er i samme tråd. Er Strindin også tilstede er det garantert kaos:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tenker vi sier at du er drag-kingen av avsporinger, jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Visst ja, det var sånn det var. Men det er jo i og for seg du også:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mitt seriøse svar er til Iselin, for 5 timer siden :-)
Det er alvorlig ment!

Har fått med meg det du sier i siste avsnitt, he, he,

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg fant innlegget ditt, og både du og Iselin fikk en stjerne. Er jo selvsagt helt enig med dere:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt! Tusen takk skal du ha! Dette er jo bare en lek.
Men hvor er det blitt av nektarinkjernene, som Kirstin stilte et enkelt spørsmål om??

Og mens vi er på viddene; jeg har brukt to dager på å støvsuge, rydde og kaste (ja dere hører riktig, utdatert faglitteratur) i hyllene. Sum a summarum: Vi har flere titler enn jeg var klar over, og flere, blant annet sentrale russere, er sporløst forduftet. Grrrr.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Pr. nå ser det ut til at fruktkjernene har blitt erstattet med frukttrær, først og fremst palmer, som skal være kulisser for drag-king-showet annelingua, Strindin og jeg skal holde på Palmehaven. Mulig vi legger inn i koreografien å slenge oss fra trærne, men det er ikke helt bestemt enda. Det vi har bestemt er at annelingua skal synge, Strindin og jeg skal danse.

Og ditt siste avsnitt: Jeg hadde blitt rimelig frustrert om noen av de gamle russerne hadde forsvunnet fra min samling. Jeg har oppdaget at to bøker er forsvunnet etter at jeg flyttet sist, men det var ganske verdiløse pocketbøker, så det kan jeg leve med. Selv om kanskje tvangstankene kommanderer meg til å kjøpe de samme bøkene igjen senere...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ER frustret, jeg lover deg! Har mine mistanker (men sønnen er ute i den store, vide verden ennå noen uker..) Og har noen kartonger på loftet jeg ikke har gått gjennom..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er bra Lillevi, vi kan starte vår egne avsporing i avsporingen:) Håper du finner igjen bøkene dine, enten at noen har lånt dem, eller at de ligger i kassene på loftet. De kan vel ikke bare forsvinne heller...?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk for din omtanke, Solveig.
Vet du, jeg synes ting forvinner av seg selv rett som det er, jeg :-(
Reelt sett er det vel, som du er inne på, to alternativer: noen (sønnen?) har lånt dem, eller de befinner seg et eller annet sted i huset eller på hytta. Det er likevel snodig at jeg ikke har sett dem, holder på med en større ryddesjau....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ivar SandKirsten LundSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene M