Jeg foretok en liten hurtigvurdering og avgjorde at denne tråden allerede var såpass langt utpå jordet at jeg like gjerne kunne ha det litt moro med annelingua og Strindin igjen. Vi sporet av en annen tråd for en tid tilbake, ser du.

Men, til saken: Jeg ser du har talent for gammelt språk. Kunne du kanskje tenke deg å ha ansvaret for det språklige ved forestillingen vår? Finlese manus og sånt, for å sikre at vi kjører 30-tallesstilen helt ut?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Har nå lest avsporing el. sidesporing med stor humor. Gudskjelov at man har humor. Dersom atte hvisom atte noen har skulle formoderlig ha kjennskap til dyring av kjerner og andre frukter er jeg lutter øre.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Oi, oi, Kirsten,
Du skjønner vel at ingen her har peiling på fruktdyrking, bare er taletrengte...
Har du i det hele tatt fått noen fornuftige tips? Skulle virkelig gjerne ha hjulpet deg, men i denne sammenhengen er jeg selv blant de hjelpesløse :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja, jeg har da det (sukk), men det har vært moro lell! Nå håper jeg har budskapet er overført og dersom dere finner noe ved en senere anledning....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har en datter med grønne fingrer; skal spørre henne. (minn meg på det, hvis du ikke hører fra meg i løpet av et par dager)

Trøst deg i mellomtiden med at ikke mange utløser et sånt engasjement!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har også ledd meg fillete mens jeg har lest de ulike innleggene. ;-) Og jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde noe å bidra med ang. dyrking av kjerner og andre frukter! Da skulle jeg nemlig kommet med en lengre utlegning av den virkelig dypsindige typen! Man har ikke mer moro enn man lager med seg selv. ;-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det hadde jeg likt gitt. Den hadde nok vært svært innholdsrik!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk i alle fall for at du ikke blir sur, vi har jo tross alt kuppet tråden din. Humor er en fin ting, og jeg hadde ikke klart meg uten. Om det er til noen som helst trøst, så har du sikkert merket av vi har tenkt å inkludere frukttrær i showet vårt, som kulisser.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Nei. Har fått meg en god latter. Humor bruker jeg i hverdagen for alt det er verdt, til sine tider ganske beisk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaKirsten LundMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine Pedersen