Jojo - men ække drag-kings egentlig ganske stilige, da? Det var mer forventningspresset jeg var redd for - en drag-king i 30-tallsklær må vel i det minste kunne steppe? Og der er jeg redd mine skarve flikk-flakker ikke vil helt svare til publikums forventninger - ikke stoler jeg på at jeg kan innfri ved hjelp av sang og musikk heller. Jeg kan naturligvis satse på å bli en drag-king som utelukkende bedriver høytlesning fra dertil nøye utvalgt lektyre - men usikker på publikumsappellen der også. Så enn så lenge tør jeg ikke å komme ut av skapet som drag-king, skjønner du - jeg må i det minste få tatt et steppekurs på Friundervisningen først! (Ååå - så det var det du mente med "dyrebar lærdom" - ja, det kan godt hende det vil bli dyrt før jeg er ferdig utlært og klar for rampelyset. Hvor mye koster sånne kveldskurs, i grunnen?)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 7 svar.

I det antrekket vil du kunne gli inn på "Palmehaven" ;-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ah - naturligvis! Der sa du det - godt du er på plass, Ellen, og holder oss på rette 30-tallssporet. Det bærer selvfølgelig lukt inn på Palmehaven. Sjargongen fra anno dazumal vet jeg at du også har inne - du blir med du, så klart? (Til dere andre: Ellen og jeg kan holde et språkkurs slik at dere blir tilnærmet flytende i tredvetallsk. Både hun og jeg har lest Sigrid Boo, Evi Bøgenæs et co. i tilstrekkelige mengder til at vi skulle være situasjonen voksen og oppgaven verdig.)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Om du satser på å være en riktig sexy drag-king, så tror jeg ikke det skal være noe problem å dra publikum. Og jeg tviler ikke på at du kan være sexy altså. Og så kan du jo prøve deg som syngende drag-king, finn noen gamle jazz-ballader og øv i vei. Ellers kan jeg glede deg med at jeg har trent kunstløp. Jeg har stor tro på at jeg kan konvertere noen av de triksene til lakksko, om du tror det kunne være noe. Noen hopp og piruetter og litt sånn ymse. Det er ikke riktig stepping, men vi må ikke glemme at Sonja Henie var stor på 30-tallet, vi kan lage en slags hyllest eller noe...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvordan visste du at jeg nettopp har kjøpt "Music by Gershwin", Strand? Skal gi den bort, men jeg er ikke fremmed for å tyvtitte i bøker jeg skal gi bort (har lært her på bokelskere.no at dét er en omstridt praksis - men ærlig talt må man jo vite hva man gir bort, ellers så er man bare uansvarlig, hva?). Den er grei: da står jeg for (gutte-)musikken, og så får du ansvaret for dobbelt Axel etc. etc. - det blir sikkert helt konge!

Men forresten: nå må vi jo ikke glemme Strindin i farten: henne må vi holde oss inne med, dersom vi skulle få tid til overs til Bendikerne når alle trinn og toner er innøvd og sitter som de skal. Jeg aner at Strindin står og tripper etter å iføre seg sjakett eller snippkjole (avhengig av om vi skal satse på matinéer eller soiréer) og kaste seg ut på de skrå bredder. Kunne du påta deg å koreografere både henne og deg selv? Eller kanskje hun er rå på ragtime?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gershwin ja, det er musikk jeg har sansen for. Her går det i Dinah Washington og og Billie Holiday om dagen, og jeg har lett etter ny musikk av de to damene. Jeg planlegger jo show jeg også, og siden jeg ikke skal synge, bare danse, så kunne jeg jo se litt nærmere på de kvinnelige sangerne.

Jeg kan gjerne stå for koreografien jeg, har hatt koreografi litt her og der før, tross alt. Strindin kan kanskje steppe og hun, for alt vi vet. Eller har du kanskje spurt før? Ellers er jo ragtime veldig aktuelt, ja. Kjenner jeg begynner å glede meg litt jeg nå:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har sett såpass mye Boardwalk Empire at instruksjoner skulle være overflødige;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fritt for ikke å være Steve Buscemi.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaKirsten LundMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine Pedersen