Hm...du kan jammen mer om slike drag-king-show enn meg, så det er ikke vanlig med 30-talls klær der altså? Forøvrig enig i din konklusjon og tenker at når Rugaas-skapet skal ha valgfest blir annelinguashow et must (for å bruke et ordforråd som ikke vil få King A til å føle seg mindreverdig), nå som vi via dine utlegninger om kingenes klesdrakt også vet at vi har publikum for denslags.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg setter stor pris på at dere ikke snakker over hodet på meg. Respect, man!

King A.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Selvsagt vet jeg mye om drag-king-show, jeg holder jo på med dette sammen med annelingua. Og vi har ikke gjort noe med 30-tallet enda, så derfor syntes jeg det var veldig kreativt. Håper forresten jeg får være med å holde show i Rugaas-skapet også, jeg er ikke like dedikert som annelingua, men jeg gjør så godt jeg kan altså.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ivar SandKirsten LundSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene M