Drepende kjedelig, spekket med klisjeer, overflatisk sex, som det er mye av. Kommer så vidt gjennom den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Ja, dettervar ekstremt tynn suppe. Ble skikkelig rundlurt av omtalen på omslaget, intetsigende og kjedelig. Nesten utrolig at jeg greide å komme meg gjennom den. Terningkast en.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da var den utlest, og jeg har mistet respekten for bokinspirator Liv Gade. Ifølge tekst på omslaget skal hun nemlig ha uttalt at dette er en "enestående vakker og dramatisk kjærlighetsroman fra Cuba og Barcelona". For å ta det verste først: Hun utelater at det aller meste av handlingen foregår i Miami. Det handler altså om eksilkubanere. Historiene til Marisol og menneskene rundt henne relaterer seg til ei fortid på Cuba, og boka kunne vært veldig spennende, men det er den ikke. Her er det ikke bare språket som er klisjefylt, men hele handlingen. Den delen som skildrer det kubanske miljøet i Florida, kunne med fordel ha vært mer utdypet, på bekostning av en del intetsigende kjærlighetspjatt.

At det forresten skulle være så mye overflatisk sex her, er jeg ikke helt enig i. Marisol har vel sånn cirka fem elskere i løpet av en tjueårsperiode - det er neppe påfallende mange for en ubefestet moderne amerikaner.

For øvrig ble jeg litt overrasket da det ble referert til episoden i PIG BAY. Er det bare vi oldiser som husker at dette het Grisebukta på norsk?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Takk for god anmeldelse! Jeg tror bare oldisene husker at det heter Grisebukta,men at en del av oss andre vet det;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Akk. Den skulle jeg altså ikke ha kjøpt. (Hva er forresten overflatisk sex?)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er når det ikke er noe romantikk eller kjærlighet. Og når du finner en nye neste uke...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jøss, det var nytt for meg ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det ingenting bra med den? Viss ein til dømes liker godt Samartin sine bøker, kan det vera ei god bok då?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Les den likevel, du. Hvis du nå har kjøpt den. Det har iallfall jeg tenkt å gjøre. Om den er dårligere enn Samartins bøker, er det jo en liten katastrofe, men har jeg kjøpt den, så skal den leses! Vi får vurdere den etter hvert.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg er bibliotekarstudent, så den blir nok lånt på biblioteket! Men trur eg må lesa Habanita for å kunna diskutera den. Diverre kjem den litt langt ned på prioriteringslista. For no går det mest i Developing Library and Information Center Collections og offentleg forvaltning. Og det tar tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ingenting bra med den, og hold deg til Samartin sine bøker :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyePer Åge SerigstadHeidiAnniken RøilIngeborg GReidun VærnesTrude JensenKjell PTor-Arne JensencathyRoger MartinsenAnne-Stine Ruud HusevågKirsten LundRonnyNicolai Alexander StyveVannflaskeHarald KMartinEgil StangelandHeleneIngunnLinda NyrudTor Arne DahlSigrid Blytt TøsdalOleINA TORNESStig TEllen E. MartolQuijoteLinda LarsenMonaBLPer LundIda SReadninggirl30Eli HagelundEivind  VaksvikJeanetteWilliam BillisonMartine GulbrandsenBjørg Marit Tinholt