Er frustrert over når man laster opp bokcover, når der er flere eiere av boken. At man ikke direkte kan velge kopi til eget bind. Man får valgmuligheten slutt å bruke dette omslaget på eget bind, standard, slett. Kan dette gjøres noe med?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Nå har jeg registrer da jeg la inn bokomslag til stueplante biblioteket mitt (hehe det har stått lagret i en hylle på kjøkkenet, har blitt så vant til å ha det der at jeg har sett meg blind på bøkene). Når jeg nå laster opp bokomslag når der er flere brukere - er standard versjonen borte, men får nå valg mellom å slutte å bruke omslaget eller å slette omslaget. Da er jeg tilbake til at jeg må gjøre dette i en 2-gang igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror du skal velge "slutt å bruke", og så prøve en gang til. Ulogisk, men jeg mener det er det som har fungert for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er det jeg gjør. Men da må jeg gjøre det i en 2gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skjønner ikke hva du mener. Hva du egentlig spør etter. Har lest spørsmålet ti ganger, men ser selv ut som et spørsmålstegn. Kanskje det er jeg som er treg.

Hvis du ikke liker det bokcoveret som er registrert på boken, kan du laste opp ditt eget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dersom en bok har flere eiere og jeg laster opp bokomslag til min bok. Da får jeg spørsmål om jeg vil slutte å bruke kopien (jeg lastet opp) på egen bok, bruke den til standard (for alle) eller slette kopien

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du sier ja til å sette bildet som standard, så gjelder det bare for din bokside (ditt eksemplar). Bildet blir i k k e registrert som standard i andres boksamling, men man kan selv gå inn på en bokside og selv aktivt velge mellom alle omslagsfoto som er lastet opp i en utgave.

MEN hvis du legger til en bok som ikke finnes her inne fra før, vil bildet du registrerer på boken stå som hovedomslagsfoto for alle, med mindre de laster opp og bruker sine egne omslagsfoto.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk skal du ha. Har prøvd å ikke "ødelegge" for andre eiere. Synes det var veldig tungvint måte slik jeg trodde jeg måtte gjøre det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av og til kan info være formulert på en så uklar og tvetydig måte at det er umulig å forstå hva som egentlig står skrevet. Jeg stusset selv første gang jeg lastet opp omslagsfoto, men fordi jeg da hadde to profiler - fikk jeg sjekket opp i hvilken status bildet fikk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand