Litt skuffa, egentlig, men likte både ideen og universet. Kunne det være oppleser Andreas Kolstads überkorrekte uttale og rullende r'er som ikke appellerte til meg i denne settingen...?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg kom forsåvidt greit inn i historien og gleder meg til resten av historien. Hører boken som lydbok. Er ikke helt fortrolig med Andreas Kolstads måte å lese inn boken på. Han har (for meg) en noe irriterende måte å lese/tolke teksten men har ikke tenkt å gi meg ;=) Historien så langt har artige karakterer og et spennede univers som jeg vil ble kjent med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Eli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheia