Dette var interessant. Fant ut at jeg har en bok om dyrking av kjerner, løk. Andre har jeg bestilt på antikvariat.net i Sverige i går. Har prøvd å lete på Tanum.no. Man blir veldig handikappet når man ikke kan bla og se i bøkene. (Bøkene mine står fremdeles og venter på reoler.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har du lest Annemartha Borgens Urtehagen på Knatten - artig om dyrking av urter av alle slag på nordiske breddegrader? På Hvaler i Østfold. Kanskje du kan finne tips og råd der :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for at du minnet meg på denne. Har vært et ønske jeg har glemt helt ut! Har noen bøker om urter fra før. Ser ut som jeg alltid er litt sent ute. Spurt i diverse hagesentre og butikker men ingen selger urte-frø. Må vente til våren. Er en utålmodig sjel til tider, akk ja sann.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

G LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømgretemorMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche Vargas