Bok r godt skrevet, tar opp viktige tema, men det manglet litt for at jeg skal gi den en femmer altså. Dette er min første leste bok av Bjørnstad. Skal prøve en til da han skriver godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Oda , Munch, Flammeslukeren, Liv Ullmann (denne har jeg ikke lest enda) og Kolbein Falkeid - et nærbilde. Disse har jeg i min egen bokhylle. Disse kan jeg anbefale.

De udødelige leste jeg ord for ord til jeg kom til midten, da var tålmodigheten min slutt. Skummet igjennom resten.

Drømmemesteren leser jeg nå, den falt mer i smak hos meg. Må innrømme jeg har aldri hørt om Bendik Riis før. Han var født i 1911 i en familie med ikke så gode gener. Han fikk diagnostikken schizofreni.
Denne boken vil jeg anbefale.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da anbefaler jeg at du leser "Til musikker, Elven og Damen i dalen". En fantastisk triologi som jeg tror du vil like. Jeg har ikke lest " De udødelige" enda og gleder meg til den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn Sturød