Heihei :3 Veit dere noe om Kristelig folkepartiet? Noe som er viktig eller bra informasjon? (Til prosjektet/presentasjonen min)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

[ Slettet av bruker ]

Det ligger en bra presentasjon av alle partiene som lydbok inne på Ordflyt.

Det eneste jeg har lagt meg i merke hos dem er at de kjemper for å bevare pelsdyrindustrien, og det er nok info for meg til å styre unna.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ja. Jeg vet at de har partiprogram på nett du kan lese. På nettsidene finner du sikkert et telefonnummer og en mailadresse, også, og så spør du dem om det du lurer på. Som du bør ha bestemt deg for hva er før du ringer, etter at du har lest nevnte program så du ikke er helt uforberedt. Lykke til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk, jeg har surfet på nettet om det og har fått sånn passe info. Og jeg har sendt en av medarbeiderne e-post og spurt om info osv.

Tusentakk ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje greit å sjekke ut partiprogrammet deres og slikt på hjemmesiden deres?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har jeg alt gjort ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kjell F TislevollHarald KHilde Merete GjessingGodemineEvaBjørn SturødDemeterHilde H HelsethPirelliLars Johann MiljeelmeRaymonLars MæhlumBeathe SolbergEivind  VaksvikKarin BergStig TIvar SandKirsten LundMettekntschjrldLinda NyrudHanne Kvernmo RyeTonje SivertsenBenedicteJan Arne NygaardGrete AastorpGladleserCeciliePiippokattaAkima MontgomeryTine SundalConnieEgil StangelandHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise Selnes