hei:)

Jeg har lyst til å begynne å lese denne boka, men føler at den er så stor at jeg vet nesten ikke åssen jeg skal begynne?!?..hehe jeg har ikke lest di to bøkene før denne, og det tror jeg ikke at jeg orker gitt.. men regner med at jeg skjønner denne boka alikevel.. Akkurat nå leser jeg saras nøkkel.. en veldig nydelig bok,sår bok.. anbefales!! hvis du ikke har lest den da..:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Bruk tiden din på Stormens tid! De to bøkene er, som flere skriver her, veldig like. Men Stormens tid er laaaangt bedre enn I all evighet. Sistnevnte var flere steder så banal at jeg rødmet der jeg satt i sofaen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka er frittstående, så det er ikke noe problem å lese denne uten å lese Stormenes tid først. Kanskje det til og med er en fordel, for de kan bli litt like.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest Saras Nokkel.Likte den godt.Vedmodig bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonje