Jeg forstår ikke helt hvorfor deprimerte skal føle seg elendige av å lese om energinivået mennesker i maniske perioder?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ikke alle deprimerte under en kam, men de som sliter med energinivået sitt. De kan synes det høres supert ut å ha energi til å få gjort så mye på f.eks en dag, når de selv får gjort så "lite".

Jeg som til tider kan synes det er forferdelig slitsomt å vaske gulvet, misunner Ann all den energien og farten hun kan ha. Jeg liker å få oppgaver gjort, og gjerne mye på kort tid. Jeg forstår det er en baksiden av dette høye tempoet og hva som ligger bak. Men fortsatt som leser står jeg fast ved at jeg finner en til tider skrytende tone i boka som jeg synes ble for mye, men på en annen side som en har skrevet under her så er det den skrytende tonen som gjør boken så ærlig også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen