Jeg er enig i at Morton og Stockett er litt samme sjanger. Ville forøvrig aldri funnet på å bruke begrepet "ukebladsroman" om bøkene til noen av de to forfatterene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så rart, jeg syntes de bøkene var ganske forskjellige. Har lest bok nr 1 og 3 av Morton. "Tilbake til Riverton" likte jeg forsåvidt, selv om den var irriterende på slutten, men "The distant hours" var bare utrolig treg, tunglest og overlesset....syntes jeg, da, jeg vet at mange slukte den! :) Smaken er forskjellig. Disse minnet meg om føljetongene i ukebladene da jeg var tenåring, dvs for tredve år siden....(huff! som tida flyr!) "The help" /Barnepiken virket mer "seriøs", dvs skrevet med tanke på mer enn ren underholdning. Men den var også grei, ikke noen yndlingsbok... Interessant at du synes de er samme sjanger. Hm... JEg vet ikke helt hva jeg mener med ukebladsroman heller, dvs - jeg vet jo ikke noe om hvordan ukebladsromanene har utviklet seg siden tidlig åttitall, så betegnelsen er ganske upresis!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude OmaMartineTjommiPer Åge Serigstad