Hvis du liker sørstadslitteratur vil jeg anbefale "Fargen bortenfor" (the color purple på originalspråket) av Alice Walker. Fantastisk bok. Men skrevet i jeg-person av en kvinne med lite skolegang, og derfor er språket gramatisk veldig "feil", dvs skrevet mer på dialekten hun snakker framfor riktig grammatikk. Uansett er det en av mine favorittbøker og -filmer. Boka "om mus og menn" av John Steinbeck er også veldig fin, og i lignende sjanger. Satt til sørstadene på 30-tallet. Boka er kort, og med enkelt språk - og veldig god.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk for mange gode bøker å velge mellom:)
:O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg vil anbefale deg "En øy i havet" av Annika Thor.Hvis du er interessert i 2.verdenskrig, er dette noko for deg. Det er ein serie så hvis du likar boka finnes det tre fortsettelsesbøker. Alle om den same jenta. Dette er bøker både for ungdom og vaksne, og dei gjorde sterkt inntrykk på meg (som er godt vaksen) Lykke til!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude OmaMartineTjommiPer Åge Serigstad