En utrolig herlig barnebok! Og den er på nynorsk - jeg elsker å lese nynorsk :) Bare synd at ungene ler seg ihjel de få gangene jeg har prøvd å lese bøker på nynorsk for de... Ellers skulle jeg ha lest denne høyt for dem ;)

Og tegningene er bare digg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 10 svar.

je syntes også at det er en herlig barnebok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kommenterte i denne diskusjonen tidligere i år og skrev da at poden protesterte da jeg leste på nynorsk. Da vi begynte på boka for fjerde gang i år leste jeg nynorsk og han la ikke engang merke til det før vi var omtrent midt i boken :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tonje glimmerdal. Eg elsker nynorsk og boka var fin og eg likte navna. Gunval det var et fint navn. Og Tonje var et fint navn og måse-Geir. Fin bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Les høgt, du, og la ungane le. Det er ikkje berre deg dei ler av når du les denne boka høgt for dei! Eg las ho høgt for tredje klasse, og det var ein innertiar!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har sagt det før, men gjentar gjerne meg selv når det gjelder denne: Lydboka som Maria Parr leser selv er bare helt konge! Maria Parr MÅ bare skrive mer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Glimrende barnebok! Om vennskap, svik og glede! En klar sekser fra meg! Anbefales både til liten og stor!:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

5-åringen og jeg er litt over halvveis i boken. Vi leser minst et kapittel på sengen hver kveld og vi storkoser oss sammen med Tonje Glimmerdal på eventyr! Jeg har prøvd å lese litt på nynorsk men fikk klar beskjed om å "slutte å lese på engelsk" he he.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gleder meg til hver lesestund for poden nå når vi leser denne. Super bok! Jeg og "knoter", leser litt nynorsk, litt trøndersk og så vidt litt bokmål.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Les ho høgt likevel, du! Det er boka verdt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Herlig bok! Jeg velger imidlertid å "simultan-oversette" til bokmål når jeg leser høyt for ungene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde StrømKjell F TislevollBente L.Readninggirl30VannflaskeLars Johann MiljeInger-LiseKaren RamsvikTanteMamieHarald KJenny Dahl BakkenNorahSilje HvalstadTine SundalBjørg L.Odd HebækBerit RChristofer GabrielsenPerSpelemannRandiAKirsten LundMarianne  SkageHanne Kvernmo RyeHildaEvaHilde Merete GjessingConnieIngunn SIngeborg GPiippokattaSigrid Blytt TøsdalLeseaaseAlice NordliMartinIda  Gaarden SortlandJeanetteCaroGroBertyKaramasov11