En sterk roman som satte kvinners ekteskapelige rettigheter på 1800-tallet så sterkt på dagsordenen at det skalv gjennom England. Anne Brontë er kanskje den minst kjente av de tre Brontë-søstrene, men definitivt ikke dårligere. Et must om man liker klassisk engelsk litteratur.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Leser denne nå og liker den veldig godt. Jeg synes den er litt treg i dagbokpartiet, men det gjør ingenting. Fatter ikke at jeg ikke har lest den før!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, den er jo ikke så kjent i Norge, og man må nok være litt interessert i Brontë-søstrene for å ha hørt om den. Men det er jo en veldig god bok :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalIngeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakra