Jeg vil anbefale deg følgende bøker: Om Italia: Hawes: Extra Virgin. Litt samme stemning som Santo Fico, selv om Extra Virgin foregår i vår samtid.

Santo Fico satte meg også i litt av den samme stemningen som Pagnol sine bøker: 2 selvbiografiske skildringer : Min mors slott og Fars store dag, samt romanene Kilden i Provence og Manon og kilden. Handling fra Frankrike. Lavendelen og sola kjenner du gjennom boksidene!

Har også lest "Barnepiken" og synes den var VELDIG god. Kan ikke komme på noen bøker som umiddelbart minner meg om den, utenom de som andre har nevnt her. En jeg har hørt skal være veldig god er: Little Bee av Cleaves. Har tenkt å lese den sjøl, men ikke riktig enda.

For øvrig vil jeg anbefale deg å ta kontakt med folkebiblioteket for å få lesetips. Bibliotekarer har gjerne lest mye og kan gi deg tips utfra det du liker. Prøv evt biblioteksvar.no

Lykke til med lesinga!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Vet ikke om jeg ville foreslått Little Bee/The Other Hand. Jeg likte den, men det er ikke akkurat en bok man koser seg med. Som tolvåring kunne jeg godt lest den selv, men tolvåringer er jo så forskjellige. Det er en del lite hyggelige ting som skjer i den boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ja, hva skal jeg si? Det var noe uforløst ved den. Ideen var god syns jeg, men alt hang ikke helt sammen. Når jeg sier at jeg likte den mener jeg på ingen måte at den var fantastisk, men den hadde noen gode sider syns jeg. Men enig med deg, det er egentlig ikke en bok jeg ville anbefalt til andre, og jeg har ikke gjort det heller. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det var det jeg også trodde om bonden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Takk, takk for flotte tips om bøker, og hvem jeg kan kontakte for å få lesetips:)
:O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnChristofferAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe Solstad