En veldig spennende bok som handler om en gutt og hunden hans og deres vandring gjennom århundrene som de eneste upåvirkede av forbannelsen om bord på den flyvende hollender. Underveis hjelper de folk og løser mange spennende gåter og mysterier. På den måten er ikke historien så ulik Redwall-serien av samme forfatter.

Forskjellen her er at her er det mennesker som er i fokus i denne historien, og ikke personifiserte dyr slik som i Redwall-serien. Det eneste unntaket av gutten og hunden kommuniserer via tanker. Jeg vil påstå at det er en av de bedre barne- ungdomsbøker av nyere dato som jeg har kommet over, veldig synd at bare to av bøkene i trilogien er oversatt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendliemgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsa