Er klar over at det er en frittstående oppfølger, men den er jo en del av serien. Var derfor jeg påpekte at bok en og to var pillars of the earth, og world without end er en oppfølger. :)

Jeg holder selv på å lese stormenes tid nå om dagen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hva man får vite her! Jeg har lest Pillars of the earth for mange år siden og ante ikke at det var en oppfølger, som intet sier: Her blir det shopping!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

The world without end foregår 200 år senere. Etter å ha nilest " Pillars of the earth" ( klarte nesten ikke å legge den fra meg), ble denne en nedtur. Ken Follet klarte rett og slett ikke å følge opp suksessen. Og det skal da sannelig noe til også. Det blir mye av de samme ingrediensene med et nytt persongalleri på 1100 sider uten at denne engasjerte meg på samme måte. Ganske langtekkelig til tider.Tror man har større glede av å lese den "frittstående" uten å være for mye opphengt i handlingen i den første. Jeg leste dem rett etter hverandre. Din fordel er at du har hatt flere års opphold. Da utelukker jeg ikke at det kan bli en god leseopplevelse, tross alt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, man kan finne ut mye bra her inne. Ikke alltid man får fulgt med på om det er oppfølgere, eller nye bøker i en serie.

Lykke til med shopping. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat ferdig med I all evighet. Ikke for å ødelegge gleden ved å oppdage at det er en oppfølger, men denne var et eneste langt gjesp. Banal, repetativ og enormt laaaang. Ken Follet kan bedre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for det! Da blir det shopping :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan trygt kjøpe stormenes tid. Jeg leser den nå, og liker den godt så langt. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Steinar HansenritaolineNinaSissel ElisabethSigrid NygaardDaffy EnglundVibekeLisbeth Marie UvaagLesevimsaTrineRoger MartinsenHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenTrude OmaflamgeBeathe SolbergSusan StensrudSynnøve H HoelIngvild SAnna Katharina MyklebustTor Arne DahlMerethe SolstadVidar KruminsKirsten LundEli HagelundMonica CarlsenHarald KTom-Erik FallaThomas Røst StenerudAmanda AMaikenChristinaTonesen81Ann-ElinHanne MidtsundNorahFriskusenBjørg  FrøysaaNabodama