For det første stusset jeg litt på tittelen din. Animert betyr jo beruset. Jeg vil tro du mener synlig beveget eller kanskje emosjonell. Spørsmålet er vel om vi har evne til å holde følelsene våre skjult eller om vi kan leses som "åpne bøker". :)

Her er det sikkert forskjell på menn og kvinner. Menn er jo opplært til ikke å vise følelser. Derfor sitter vi som ubevegelige statuer og leser. Jeg er intet unntak. Selv om følelsene river og sliter i meg, holder jeg maska! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Tror animert brukes i overført betydning når man snakker om beruselse... :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Animert = livlig, glad, opprømt. (Kan også bety "lettere beruset"). Bare fortsett å la deg animere av lesingen din, du, Enna!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ah, det visste jeg faktisk ikke, men takk for oppklaring! Kan endre tittelen og litt av beskrivelsen. For øvrig morsomt å se noen som sitter som en statue over lengre tid før de f.eks plutselig bryter ut i latter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

G LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømgretemorMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche Vargas