Helt enig i at de tre bøkene danner en helhet.To av dem er blant mine favoritter. Dverghesten krevde mer oppmerksomhet av meg som leser, men likte den godt. Den ble ikke en favoritt, men nesten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nettopp ferdig med Mengele Zoo, min første Nygårdshaug. Veldig interessant å lese alle kommentarene her, og i de andre trådene til denne boka. Jeg er fascinert av hvordan forfatteren bringer inn kunnskap som viktig aktør i boken, og budskapet treffer meg rett i mellomgulvet. Men samtidig er ikke dette en bok som appelerer til identifisering, til det er hovedpersonene for sjablongaktige. Skildringene av de fire og forholdet mellom de fire blir nesten litt blødmede tegneserieaktig i siste del. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg skal lese mer etter alt dette, med har latt meg overbevise av kommentarene her, jeg blir nysgjerrig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenHarald KVannflaskeEgil StangelandDemeterStig TKirsten LundChristofferBente NogvaMarianne  SkageTone SundlandBeathe SolbergVanja SolemdalalpakkaEirik RøkkumBjørg  FrøysaaEmil ChristiansenLilleviTine SundalLailaJulie StensethMarianne MGrete AastorpJakob SæthrePirelliToveRoger MartinsenSol SkipnesAnniken RøilBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenWencheHilde Merete GjessingEllen E. Martol