Jeg leste et sted tidligere forrige uke at Aschehoug ikke skal ha noe vanlig bakgårdssalg i år. Jeg kontaktet dem og hørte med dem angående dette. Dette stemte, de skal ha bakgårdssalget på nett dette året.

Til dere som pleier å gå på slike bakgårdssalg, hva synes dere om dette?

Jeg synes jo noe av sjarmen med bakgårdssalg er å gå rundt bordene, kikke på bøkene, ta en bok opp, se på forsida, lese på baksida, og bestemme meg for om dette er en bok jeg skal kjøpe eller ikke. Føler noe av denne gleden forsvinner når de har bestemt seg for å kun ha det på nett i år.

Jeg har alltid vært fornøyd med bakgårdssalget de gangene jeg har vært der. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 24 svar.

Det er dumt. Det er mye koseligere å gå rundt og plukke og beundre bøker på et "marked", enn å scrolle rundt på pc´n og museklikke-lete..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg er enig med deg der. Vi får satse på at de kommer sterkt tilbake neste år. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror muligens de har hatt på nett før også - jeg mener jeg fikk tips om storsalg på Aschehoug sine sider for en tid tilbake (det vil si, jeg mener det var Aschehoug, ett eller annet forlag var det i alle fall). Det ble dyrt... VELDIG mange bøker for pengene, men dyrt til sammen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De kan nok ha hatt det tidligere også ja. De har jo "billigkroken" hvor det er relativt billige bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men når ? Slo opp på Aschehougs hjemmeside, men fant ikke en døyt om 'bakgårdssalget'.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aschehoug har lagt dette ut nå. Bakgårdssalget på nett starter 12. sept.

http://www.aschehoug.no/?marketplaceId=100&languageId=1&siteNodeId=54967683

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke når det er. Vanligvis pleier vanlig bakgårdssalg hvor man kan kjøpe live være første torsdag-lørdag i september. Om bakgårssalget på nett blir i samme periode vet jeg ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Genialt, da kan jo vi som bor på andre kanter av landet også få snoke i titler på bakgårdssalg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det kan sikkert være kjekt for folk som ikke bor andre steder, det er sant, men da burde de kanskje ha et salg salg på nett, og et større utendørs.

Slik at både oslofolk og folk utenfra blir fornøyde. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Første eg har høyrt om at bakgårdssalget blir på nett, men når ein ikkje har mulighet til å reise eller bor på ein anna kant av landet så er det jo genialt:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bakgårdssalg på nett? Hva i all verden er sjarmen ved det da? Jeg er helt på linje med deg - det som er stas er jo å gå rundt å kikke på bøkene og ta opp de som ser interessante ut. Det er en grunn til at jeg foretrekker fysiske bokhandlere fremfor å kjøpe bøker på nett også (selv om jeg absolutt handler bøker på nett innimellom)

Aschehougs bakgårdssalg var det bakgårdssalget jeg likte aller best i fjor, og det salget jeg hadde gledet meg mest til i år.

Om vi er mange nok som tar kontakt med de og uttrykker skuffelse over at de velger nett-løsningen i år, så kanskje de revurderer hele opplegget?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, var den tilbakemeldingen jeg fikk fra dem. At de skulle ha "bakgårdssalget" på nett istedet i år.

Ja, og så føler jeg ofte at hvis jeg kjøper bøker på nett, så er det bøker jeg har sett for meg at jeg alt har ønska å kjøpe, eller at det blir av forfattere jeg har hørt om før, når det er bakgårdssalg, kan jeg fint finne på å kjøpe bøker av litt ukjente forfattere, evt. forfattere jeg selv ikke har hørt så mye om selv før.

Jeg har bare vært på Aschehougs bakgårssalg før, så jeg har ikke så mye å sammenlikne med, men jeg føler ofte at de andre bakgårdssalga er for litt mer snevre grupper, at det ofte er litt mer spesielle bøker som blir solgt der, men jeg får vel ta meg en tur på bakgårdssalget i Huitfeldts gate som starter 1 sept. i år. Dette er forlag som oktober, pax osv.

Kunne jo vært fint, hvis flere skriver til Aschehoug for å si sin mening. Kan jo hende de vil vurdere vanlig bakgårdssalg igjen et annet år da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg for min del sendt en mail til Aschehoug og sagt hva jeg mener om denne beslutningen.

Jeg var på tre bakgårdssalg i fjor, og følte nok at det var litt slik du beskriver - at de andre til dels er for mer snevre grupper.

Men - jeg har fri på fredag, så da blir det nok Huitfeldts gate på meg også ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det Huidtfelds gate som ligger i Vika?:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det opplyses nå om at det er siste gang dette arrangeres i Huidfelds gate - går det mot slutten på samtlige bakgårdssalg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror at det er siste i Huidfelds gate pga. de skal flytte. Mener det er det jeg har hørt, men jeg skal ikke si det sikkert.

Når det kommer til Aschehoug så valgte de å ikke ha det i år pga. kapasitetsmangel. De håper de kommer tilbake med salg et annet år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, det var jo bra! Ble litt redd for at alle bakgårdssalg ble "overtatt" av internett nå, jeg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, vi får satse på at det fortsatt blir bakgårdssalg i framtida. :)

Endte opp med 10 bøker for 535 kr. i dag da jeg var på Oktober, PAX etc. sitt bakgårdssalg i dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da fant du jo litt da! Håper jeg også rekker å stikke innom der en tur!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, fant litt. Må innrømme at jeg liker Aschehoug bedre, men fant jo en del jeg hadde lyst på på dette bakgårdssalget også.

Har skrevet hvilke bøker jeg kjøpte under "hvilke bøker kjøpte dere sist" diskusjonen. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Supert! Takk for svar og link:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lurt at flere sender mail til dem ja. :)

Det blir sikkert noen bøker på meg hvis jeg går på bakgårdssalget til oktober, pax osv, men blir neppe like mange som hos Aschehoug. I fjor endte jeg opp med 24 bøker eller noe. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindus