Jeg likte starten av boka veldig godt; godt språk og en fengende historie. Men jeg synes historien tapte seg etterhvert bla fordi alt ble veldig overdrevent og usannsynlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg synes alt som skjer hos Arto er usannsynlig, helt fra starten av. Det er på en måte befriende. Men man må liksom være klar for å lese det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Harens år er en av Paasilinnas tidlige bøker (1976). Den er et godt eksempel på hans burleske beretninger. Boka er lettlest og fengende med saftige personskildringer samt fine innslag av solid hjemmebrent badstuhumor. Fortellingen er neppe ment å være en autentisk historie, så her er det bare å slappe av og la seg rive med i Paasilinnas underfundige univers. Skulle man komme til å kalle bøkene for typisk finske, behøver det ikke å ligge noe negativt i det. Alle land har vel et eller flere typiske trekk som kan fremstå mer eller mindre sjarmerende avhengig av øynene som ser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikRufsetufsaKirsten LundElisabeth SveeHarald KJarmo LarsenKristine Louisemay britt FagertveitGroStig TVannflaskeKari FredriksensiljehusmorMarianneNMona HagenLars Johann MiljeritaolineTone Maria JonassenDolly DuckSolveigVibekeGrete AastorpReadninggirl30Hilde H HelsethHelena EKjetil EspesethHelge-Mikal HartvedtCarine OlsrødBeate KristinEirin EftevandNadira SunsetStinkerbellFrode Øglænd  MalminTone SundlandEmil ChristiansenTone SandvikCathrine BoreKarin  JensenReidun SvensliLars Mæhlum