Denne boken er helt perfekt for oss med skodilla. Den inneholder korte presentasjoner av ulike samtidige skodesignere og mange deilige bilder. De mest kjente designerne er utelatt, men noen godt innarbeidede merker presenteres, som for eksempel Sergio Rossi. Den tar for seg både herre- og damesko, sko som er mer som små kunstverk enn bruktgjenstander og sko som jeg gjerne skulle hatt i min samling. Det er bildene som er det viktigste i denne boken, men presentasjonene er interessante, og den har kontaktinformasjon til alle designerne til slutt, så skulle man ha mye penger er det bare å glede seg...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Trøste og bære. Godt man er blitt tilårskommen og benskjør og dermed innser at skodesignkontakt ikke er så aktuelt som før. Jeg tør ikke lenger sette mine ben på hæler som er mer enn fem cm høye - av redsel for å falle ned fra dem.

Apropos sko: Har du lest Italienske sko av Henning Mankell? En av hans beste ikke-kriminelle, synes jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg burde heller ikke bruke høyhælte sko så ofte som jeg gjør, men jeg forsøker å overbevise meg selv om at når problemene melder seg i fremtiden, så kan man kanskje bare ta en pille... Ikke så veldig sannsynlig kanskje, men jeg liker å late som av og til.

Har aldri tenkt på Italienske sko som noe jeg kunne hatt lyst til å lese, jeg har trodd det var krim. Nå måtte jeg søke den opp, og den ser jo ganske interessant ut, jeg skal huske den tittelen. Forresten liker jeg filmene som er basert på Mankells krimbøker, så kanskje jeg skal gi de bøkene en sjanse etterhvert også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kom på i denne forbindelse et program jeg så på TV, ang. Karl Langfeldt. Så prosessen fra Karl L. bestilte noen sko hos en spesialist og hvordan spesialisten håndterte bestillingen frem til det endelige produkt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalin