Gleder meg til nyåpning av Tanum på Carl Johan den 8. september. De lover at dette skal bli Norges flotteste bokhandel og da skrur man jo opp forventningene. Ellers liker jeg Norli i Bogstadveien. Den er ryddig. Det er lett å finne fram. Og de som jobber der er flinke og hyggelige. Dessuten har den en koselig kafé.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg var innom Tanum i dag. Lokalene var blitt lyse og moderne, og det var noen sittegrupper, så sånn sett så det jo fint ut.

Usikker på om jeg egentlig likte de nye lokalene slik de så ut nå. De hadde en del høye bokhyller, hvor man må stå i stige, eller be betjeningen om ta ned bøkene hvis man ønsker å se på bøkene som står øverst i bokhyllene. De hadde en del mindre bokhyller spredd rundt om i butikken og. Jeg synes på en måte at det kanskje var vanskeligere å finne fram nå, men det er kanskje bare en tilvenningssak. Jeg handler mest på Ark uansett hvis jeg kjøper bøker i butikker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var også innom Tanum på Karl Johan i dag, og jeg ble skuffet! Disse hyllene som gikk helt til taket var jo ikke så fristende å titte i, og jeg synes avdelingen for skjønnlitteratur var liten og forsvant blant alt det andre. Nei, da er Norli i Universitetsgaten langt å foretrekke, - der er det deilig, der! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg syntes heller ikke de høye hyllene var særlig fristende. Jeg liker jo å kunne ta ned bøkene selv, og kunne kikke på dem, uten å måtte stå i stige, eller be betjeningen ta dem ned. Slikt blir på en måte litt slitsomt.

Sjeldent jeg er på Norli også egentlig, men det hender en gang i blant. Var der oftere før da jeg bodde i sentrum. Av en eller annen grunn når jeg er i byen nå, pleier jeg som oftest å bevege meg mellom Oslo City og til Stortinget når jeg er på shopping i Oslo. :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig med dere i at det er skuffende hvor lite Tanum har fått ut av oppussingen. Det er trangere enn før, en masse bøker er utilgjengelige fordi de står for langt oppe på veggen, og butikken er også blitt mindre. Det eneste lyspunktet er området rundt kassene. Her er det mer luftig og hyggelig. Resten av butikken er egentlig ganske lik sånn den var før, bare trangere og mindre (hele fagavdelingen som var opp en trapp bakerst i butikken er borte). Da har de faktisk vært vesentlig mer heldige med bokhandelen på Sandvika Storsenter (i den nye delen). Her er det kafé og sittegrupper, lyst, romslig og trivelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, jeg eeeelsket "gamle" Tanum. Ikke slik det er nå - der har jeg aldri likt meg - men slik det var da jeg flyttet til Oslo midt på åttitallet. Hver lønningsdag var det fast utflukt til Tanum og Imerslund (platebutikk). Brukte timevis på å gå rundt og se og bla.....likte at man liksom ble litt borte blant hyllene der :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Husker også den tiden, MiaMaria, men gleder meg likevel til å se hva de har fått til. Forventer meg lyse og oversiktelige lokaler med sittegrupper og lette farger. Noe ala de største Waterstones-bokhandlene i London.

Den støvete og mørke bortgjemtfølelsen får jeg i antikvariater og store bibliotek i utlandet. Det blir liksom en helt annen greie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenEgil StangelandMartinKirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude Oma