Skal vi utenlands, så er Hodges & Figgis på Dawson Street i Dublin et fantastisk sted. Jeg hadde først prøvd The Winding Staircase, som sto i guideboka, men den butikken var nok for lærd eller sær for meg. Frustrert over ikke å få kjøpt noe der, kom jeg til Hodges & Figgis. Himmel... Her hadde de ALT. Jeg gikk inn i avdelingen med irsk litteratur. Sa til meg selv at jeg er bare en dum turist, og klarte derfor å spørre (lett flau) mannen i infodisken om de hadde noen bøker om sultkatastrofen - the famine? Han var jo helt fantastisk hjelpsom! Brukte lang tid på å lete fram bøker til meg, og skrev ned noen titler som ikke var å få for øyeblikket. Jeg klarte så vidt å rive meg løs og kom ut med "bare" sju-åtte bøker. (Hvilket førte til at jeg måtte betale en formue for ekstra bagasje med Ryanair hjem, men det er en annen historie...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

MiaMaria, off topic, men jeg må bare spørre: bøker om the famine kunne jeg godt tenkt meg å lese. Var noen av dem bra?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åh! jeg elsker at Libris på grensen har en så koslig kafe! Helt fantastisk digg! :))) Ellers så må favoritt bokbutikk være en liten Oxfam bruktbokbutikk i min gamle hjemby Reading (England) Koslig liten butikk med masse nye bøker ti supre priser, og ett lite utvalg fairtradevarer. Liker også godt en waterstones som er i samme by med Costa Kafe inne i den! Herlig med ansatte som kan det de jobber med og virkelig er engasjerte!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenPiippokattaEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundChristofferTrude OmaMartineTjommiPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander Styve