Jaaaa...;-D Begge de to er trivelige! Men jeg kan ikke påstå jeg er der særlig ofte, for det er et ork å dra ned i sentrum når jeg endelig har fri.. Da blir det gjerne bilen ut av Oslo, eller minst mulig av sted i det hele tatt.. Men mine favorittbokhandler er faktisk steder jeg har vært på reise - Waterstones i Bristol sentrum (bodde i Bristol i 1 1/2 år) og en bruktbokhandel i en bakevje i nærheten av Pigalle i Paris, de hadde mange engelske bøker - og en i nærheten av Scott-monumentet i Edinburgh (ofte 5 nye bøker for £5...). Her hjemme har jeg hatt mange hyggelige stunder i Norli i Lillehammer da jeg bodde der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Skal vi utenlands, så er Hodges & Figgis på Dawson Street i Dublin et fantastisk sted. Jeg hadde først prøvd The Winding Staircase, som sto i guideboka, men den butikken var nok for lærd eller sær for meg. Frustrert over ikke å få kjøpt noe der, kom jeg til Hodges & Figgis. Himmel... Her hadde de ALT. Jeg gikk inn i avdelingen med irsk litteratur. Sa til meg selv at jeg er bare en dum turist, og klarte derfor å spørre (lett flau) mannen i infodisken om de hadde noen bøker om sultkatastrofen - the famine? Han var jo helt fantastisk hjelpsom! Brukte lang tid på å lete fram bøker til meg, og skrev ned noen titler som ikke var å få for øyeblikket. Jeg klarte så vidt å rive meg løs og kom ut med "bare" sju-åtte bøker. (Hvilket førte til at jeg måtte betale en formue for ekstra bagasje med Ryanair hjem, men det er en annen historie...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

MiaMaria, off topic, men jeg må bare spørre: bøker om the famine kunne jeg godt tenkt meg å lese. Var noen av dem bra?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åh! jeg elsker at Libris på grensen har en så koslig kafe! Helt fantastisk digg! :))) Ellers så må favoritt bokbutikk være en liten Oxfam bruktbokbutikk i min gamle hjemby Reading (England) Koslig liten butikk med masse nye bøker ti supre priser, og ett lite utvalg fairtradevarer. Liker også godt en waterstones som er i samme by med Costa Kafe inne i den! Herlig med ansatte som kan det de jobber med og virkelig er engasjerte!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiMathildeRonnyKjell F Tislevoll