Tronsmos bakgårdssalg begynner i morgen kl. 11! Jeg har aldri vært der før, så dette gleder meg meg veldig til! Bare hørt godord om denne butikken og deres bakgårdssalg. :))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg er så bitter for at jeg ikke har et rødt øre akkurat nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ååå, hadde jeg bare hatt tid! Du får avgi rapport om godbitene. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åh, for et herlig bakgårdssalg. Jeg er nesten glad for at jeg hadde litt tidspress da jeg var der, for jeg kunne ha vært der i en evighet. Og det kunne nok ha blitt en dyr affære. For 250 kroner endte jeg opp med disse seks bøkene:

  • Kelman, J. "Så seint det var, så seint"
  • Bachmann, I. "Malina"
  • Bourdieu, P. "Den maskuline dominans"
  • Sandemose, J. "Totalitet og metode"
  • Dostojevskij, F. "Netotsjkas barndom"
  • Solstad, D. "17. roman".

Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt. Litt for min faglige interesse, og noen romaner som jeg ble nysgjerrig på og gleder meg til å lese. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke verst! Det er jo ikke alltid de ferskeste bøkene som er mest interessante. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig sant! Et par av disse forfatterne og titlene hadde jeg aldri hørt om før, så jeg gleder meg til å lese meg frem til hva jeg egentlig har kjøpt. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det skal jeg gjøre, vet du! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenPiippokattaEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundChristofferTrude OmaMartineTjommiPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  Frøysaa