Google+ er en slags blanding av Facebook, Twitter og diskusjonsforum. Umiddelbart ligner det mest på Facebook utseendemessig. En av hovedforskjellene fra Facebook (og en av grunnene til at jeg liker Google+ så langt) er at man MÅ dele folk inn i såkalte kretser (eller sirkler), og når man deler noe (en status, et bilde, en lenke, en video) MÅ man ta stilling til hvilke kretser som skal se det. Det er dermed enklere å fokusere på "smalere" emner uten å overlesse de som ikke er interessert i temaet med oppdateringer.

Ideen med en boksirkel er dermed at jeg kan dele ting som har med bøker å gjøre med de som er i "min" boksirkel, og forhåpentliugvis vil de da også dele ting som har med bøker å gjøre med meg.

Jeg burde kanskje ikke brukt uttrykket "boksirkel" siden det har en helt annen betydning ellers, det "riktige" i følge Google selv er vel "bokkrets".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for oppklaringen :) Har gått meg hus forbi at Google har et slikt alternativ, men dette høres jo litt kult ut :) Kanskje jeg joiner en dag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinG L