Altså, en sirkel på google+ er jo en samling folk (altså kretser, jeg burde kanskje brukt det ordet) - og jeg har noen sirkler som er samlet etter hvor jeg kjenner folk fra og noen som er samlet etter interesser. Fordelen med de som er samlet etter interesser er at det er lett å dele lenker osv. som er interessante med dem. Jeg har f.eks. en sirkel med whiskyfolk, der deler jeg endel ting som har med whisky å gjøre som majoriteten av de jeg kjenner ikke har så stor interesse av. En boksirkel vil da være for å kunne dele ting som har med bøker å gjøre - og selvsagt for å få se det de andre som er interessert i bøker deler. Det siste er kanskje vel så relevant ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

OK, en google+ sirkel altså. Jeg trodde kanskje at du mente en type lesesirkel, men det var det altså ikke. Joda, det kunne jeg godt tenke meg å være med på. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenPiippokattaEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundChristofferTrude OmaMartineTjommiPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  Frøysaa