Så heldig - flink - du er som har en plan du holder deg til!
Jeg blir virkelig revet med; det er så mye her jeg gjerne vil lese og ta del i. Kanskje kan noen av disse trådene startes på nytt? Jeg kom inn helt på tampen av Ibsen og vet ikke om jeg greier å henge med der. Kan hende vi kan starte en ny Ibsen-tråd etter hvert. Så kan jeg konsentrere meg om Dickens nå...

Og så var det alle disse gamle russerne da!!
Har en liste - En russisk skattekiste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har lett for å bli revet med jeg og, det er derfor jeg bare må bestemme meg for å følge planen. Får se hvor lenge det holder, har en haug med bøker som venter på meg. Det fine med bøker er at de er tålmodige og venter, de maser ikke engang om jeg må utsette de 1 uke eller 2 :-)

Lønner seg nok å fokusere på ett prosjekt av gangen, men det er vel typisk jenter/kvinner å skulle ha med seg alt på en gang.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette vil som sagt gå bra. Eg er med på Ibsen, men les i langt seinare tempo enn dei andre. Men innlegga ligg der og ventar på kommentarar, så eg ordnar opp i mitt eige tempo og fryder meg over god litteratur.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selvfølgelig har du rett!
Hele poenget er jo å nyte all den fantastiske litteraturen som finnes. Og å bruke den tiden en trenger for å ta den inn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Karina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård Støre