Er det noen som er på Google+? Jeg vil gjerne lage meg en sirkel for bokfolk.

Dere finner meg her: https://plus.google.com/106019851250227026162/posts

Gi gjerne lyd om hvem dere er så jeg kan legge dere til. Og dersom noen trenger invitasjon kan det fikses (send meg epost på privat melding).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Interessant initiativ. Eg er ikkje framand for å delta. Min konto fins her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva er Google+ egentlig? Kan du fortelle litt om det, og boksirkelen du har planer om?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Google+ er en slags blanding av Facebook, Twitter og diskusjonsforum. Umiddelbart ligner det mest på Facebook utseendemessig. En av hovedforskjellene fra Facebook (og en av grunnene til at jeg liker Google+ så langt) er at man MÅ dele folk inn i såkalte kretser (eller sirkler), og når man deler noe (en status, et bilde, en lenke, en video) MÅ man ta stilling til hvilke kretser som skal se det. Det er dermed enklere å fokusere på "smalere" emner uten å overlesse de som ikke er interessert i temaet med oppdateringer.

Ideen med en boksirkel er dermed at jeg kan dele ting som har med bøker å gjøre med de som er i "min" boksirkel, og forhåpentliugvis vil de da også dele ting som har med bøker å gjøre med meg.

Jeg burde kanskje ikke brukt uttrykket "boksirkel" siden det har en helt annen betydning ellers, det "riktige" i følge Google selv er vel "bokkrets".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for oppklaringen :) Har gått meg hus forbi at Google har et slikt alternativ, men dette høres jo litt kult ut :) Kanskje jeg joiner en dag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er ikke sikker på hvordan en boksirkel fungerer? Ellers er jeg også på google+. Kan du si litt om hva du har tenkt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Altså, en sirkel på google+ er jo en samling folk (altså kretser, jeg burde kanskje brukt det ordet) - og jeg har noen sirkler som er samlet etter hvor jeg kjenner folk fra og noen som er samlet etter interesser. Fordelen med de som er samlet etter interesser er at det er lett å dele lenker osv. som er interessante med dem. Jeg har f.eks. en sirkel med whiskyfolk, der deler jeg endel ting som har med whisky å gjøre som majoriteten av de jeg kjenner ikke har så stor interesse av. En boksirkel vil da være for å kunne dele ting som har med bøker å gjøre - og selvsagt for å få se det de andre som er interessert i bøker deler. Det siste er kanskje vel så relevant ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OK, en google+ sirkel altså. Jeg trodde kanskje at du mente en type lesesirkel, men det var det altså ikke. Joda, det kunne jeg godt tenke meg å være med på. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vil gjerne bli med. Spennende det da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du trenger invitasjon må du sende meg epostadressen din :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieGro-Anita RoenDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalKirsten LundIvar SandEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangStig TJulie StensethmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian AxdalBenedikteJohn LarsenDagfinn JakobsenTorill RevheimRisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahAkima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken Røil