Enkelte innlegg går det ikke å svare på nå. Har det skjedd noe med serveren? - etter at denne ehivet kafoun har registrert seg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Sikkert et eller anna med serveren tenker jeg. Tror ikke det har noe med denne Kafoun å gjøre, alt han sannsynligvis har gjort er så sende PM'er til medlemmene her inne, - på samme måte som oss.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøvde nå...og den samme rare meldingen kom opp. Prøv å gi ett eller annet svar på denne, og se om det samme skjer for flere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en server-feilmelding fra forumet her tenker jeg og er nok ikke noe "farlig". Tror jeg har fått slike meldinger før en gang (Tenker det er nettansvarlig for forumet som har laget en litt artig "feilmelding").

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja - før jeg fulgte lenken din over, RandiA, forsøkte jeg å svare på Lene Benedicte Lauridsens tråd "Flere som har fått denne?" - og fikk en feilmelding. Selve feilmeldingssiden (om at en skrekkelig serverfeil er oppstått, og at en brevdue er på vei til it-avdelingen for å fortelle om det...) har jeg sett tidligere, så den gjenkjenner jeg som et av Andrés åndsverk. Men ingen får tydeligvis "lov" til å svare i denne brukerens tråd - i alle fall ikke p.t. (Først etter at jeg selv forsøkte, oppdaget jeg at det var den tråden du siktet til i dine innlegg ovenfor.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ja, akkurat den jeg mente...vet ikke hvorfor man ikke kan svare akkurat den personen...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjære Randi A: jeg håper ikke du tror at jeg har noe å gjøre med som er skjedd i dag, for det har jeg absolutt ikke. Jeg opplevde meldingen som guffen, og lurte bare på om flere hadde fått den. Jeg vet ikke hvorfor det ikke gikk an/går an å svare på tråden min. Mvh Lene

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og jeg mistenkte heller ikke deg! Men det er forklaringen på hvorfor du ikke fikk noen respons på innlegget ditt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt å høre:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Neida, neida...det er nok en annen som er synderen enn deg...he,he...men vedkommende er slettet som bruker nå hørte jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg googlet navnet, og det kom en mengde treff. Jeg så på oversikten over treffene at samme melding er blitt sendt til en rekke nettsider. I oversikten sto også Senegal nevnt som opphavsland, men vet ikke om det stemmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg prøvde også å svare på den, men fikk melding om at serveren var nede, el.l.!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemeterHegeMargretheTarjeiHarald KkriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundKirsten LundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeKjell F TislevollVegard BorgenRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikteEvaVegardBeate Kristin