Hva syns folk om disse bøkene? Husker når jeg var ung,at jeg slukte dem. Har prøvd å lese noen i senere tid,men det viser seg jo at de ikke akkurat er like gode som man husker.

Kunne egentlig tenkt meg å skrive slike,men er det ikke slik at disse bøkene blir sett litt ned på?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Så dokumentaren på nett-tv, og må innrømme at jeg ble overrasket over hvor mye bøkene betød for de som leste dem! I noen tilfeller kanskje litt for mye. Det var en interessant dokumentar. For en forfatter må det i alle fall være veldig hyggelig at bøkene blir lest, noe den ene forfatteren som ble intervjuet også ga uttrykk for.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja,enkelte var litt i overkant, men savnet litt den vinkelen om urealistiske forventninger som følge.. Men det er en annen debatt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Flott at du i det hele tatt har et ønske om å skrive da, og uanstt hva du skriver så er det jo litteratur. Hva folk mener er jo forskjellig. Jeg selv husker ikke så mye av disse Harlequin - romanene men mener å huske noen flotte lidenskapelige bilder på coveret. Tror jeg drømte om å se ut som de damene der ja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skriver og skriver, har riktignok bare fullført ett manus så langt, men satser på at jeg får ferdig flere etterhvert:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva heter den dokumentaren?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syndig nytelse het den, den gikk på nrk i går :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips :) ser den ligger ute på nett-tv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Syndig nytelse. Fakta på Lørdag, NRK i går.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Harlequin er mye mer i dag enn da jeg var i tenårene og leste dem og drømte meg bort. Jeg har lenge vært skeptisk til de bøkene helt fram til jeg fikk en gratis prøvepakke med to bøker i thrillergenren, og fant ut at de faktisk var ganske ok. Også har de jo fått inn urban fantasy, så flere av de bøkene jeg har lest å engelsk har de nå utgitt på norsk via harlequin. Jeg liker fremdeles ikke de klisseklass seriene dems, men det er en smakssak mer enn noe annet.

Og en annen ting, folk ser ned på Margit Sandemo også. Mener å ha lest at hun ikke får være med i forfatterklubber og sånt. Men hun er da jammen meg Norges mestselgende forfatter. Så hvorfor tenke på hva andre måtte mene? Det viktige er at du har en historie du ønsker å fortelle.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er sant. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spiller det noen rolle? Det viktigste er hva du har lyst til å skrive. Disse bøkene elsker av tusenvis av lesere, om ikke millioner, som har stor glede av å lese dem. Som forfatter av kjærlighetsromaner, kan jeg bare si at det er ikke så enkelt å skrive dem som man skulle tro! Harlequin er formelbøker, og gir ikke mye rom for egen kreativitet. Men ta en titt på Harlequins sider, der forklarer de veldig detaljert hva det er de vil ha. Vil du ha en større utfordring, så er serier det som selger i Norge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er klart, hva jeg vil skrive spiller den største rollen, uansett. Er bare interessert i holdningene rundt det,og om det har forandret seg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Holdningene varierer vel, men det selger jo. Det viktigste er som Natalie skriver; at du skriver noe du har lyst til å skrive. Å skrive for å tekke et publikum synes jeg ikke er noe "greit" utgangspunkt for en forfatterkarriere. Og det er vel min største innvending mot en del seriebøker; de går over samme lest, har ingen historie å fortelle og gir inntrykk av en masseproduksjon som kun dreier seg om pengeinntjening. Jeg leste noen slike bøker da jeg var ganske ung, men falt fort av. Men det er meg og min mening, andre elsker jo disse bøkene og leserne er mange.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp, ser det selger, men formelen er også ganske lik - i hvertfall i enkelte tilfeller. Noe som er synd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Holdningene er nok mye de samme er jeg redd. De som ikke liker sånn litteratur, ser ned på den og vil helst ikke kalle det litteratur. Men disse bøkene er med på å å holde liv i bransjen, så kanskje den ikke er så dum allikevel? :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

kjærlighets bøkene selger godt og andre forfattere ser ned på dem. vel kan det være litt sjalusi ute å går? folk får tenke akkurat hva de vil. skriver du en slik bok kan du være kjempe stolt. det er søren ikke lett å sy sammen en bok.det eg syntes er skummelt, er den at venner og bekjente vet at en skriver og boka kommer aldri ut eller den kommer ut og ingen liker den....huff...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenPiippokattaEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundChristofferTrude OmaMartineTjommiPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit R